آرشیو دی ماه 1401

مزایای استفاده از سانتریفیوژ

خرید انواع سانتریفیوژ با کیفیت

۴ بازديد
نیروی گریز از مرکز نسبی (RCF) با نیروی x گرانش یا نیروی g اندازه گیری می شود. نیرویی است که بر محتویات روتور وارد می شود که در نتیجه چرخش های روتور ایجاد می شود. از سوی دیگر، چرخش در دقیقه (RPM) به عنوان سرعت سانتریفیوژ توصیف می شود. نیروی اعمال شده به محتویات بسته به اندازه روتور سانتریفیوژ متفاوت است. RCF، نه RPM، محلول های آبی را در سانتریفیوژ جدا می کند.
آیا مواد بسیار خورنده را می توان سانتریفیوژ کرد؟
خیر، ممکن است باعث آسیب های مادی شوند و مقاومت مکانیکی را مختل کنند.
تفاوت عمده بین میکرو سانتریفیوژ Esco و سانتریفیوژ رومیزی چیست؟
تفاوت بین میکرو سانتریفیوژ و سانتریفیوژ centrifuge رومیزی به شرح زیر است: 1) میکرو سانتریفیوژ می تواند حداکثر حجم 88 میلی لیتر را بارگیری کند در حالی که سانتریفیوژ رومیزی می تواند تا 1500 میلی لیتر حجم داشته باشد. 2) نوع روتوری که می توان برای میکرو سانتریفیوژ استفاده کرد فقط روتورهای با زاویه ثابت است در حالی که برای سانتریفیوژ رومیزی می توان از روتورهای چرخشی و روتورهای زاویه ثابت استفاده کرد. 3) سانتریفیوژ رومیزی دارای سیستم تشخیص خودکار روتور است، بدون نیاز به تنظیم دستی نوع روتور. از طرفی میکرو سانتریفیوژ دارای سیستم تشخیص خودکار روتور نیست، بنابراین نیاز به تنظیم دستی نوع روتور وجود دارد.
سانتریفیوژ یک دستگاه آزمایشگاهی است که برای جداسازی مخلوط ها یا نمونه های ناهمگن بر اساس اندازه، چگالی، شکل، سرعت روتور و ویسکوزیته محیط استفاده می شود. به طور کلی، دو نوع سانتریفیوژ وجود دارد: میکرو سانتریفیوژ و سانتریفیوژ رومیزی. این دو در ظرفیت نمونه و انواع روتور مورد استفاده متفاوت هستند، اما هر دو برای جداسازی نمونه با قرار دادن نمونه ها در یک ظرف حاوی در یک چرخش با سرعت بالا استفاده می شوند. این معمولاً در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌های تشخیصی برای آزمایش خون و ادرار، در مؤسسات تحقیقاتی برای پلت‌سازی DNA/RNA و سایر روش‌های آزمایشگاهی که نیاز به جداسازی اجزای مختلف یک مایع یا نمونه سانتریفیوژ prp دارند، استفاده می‌شود.

از سانتریفیوژ چه استفاده هایی میشود؟

۲ بازديد
سانتریفیوژ تجهیزات آزمایشگاهی است که برای جداسازی مخلوط ها یا نمونه های ناهمگن استفاده می شود.
کاربردهای سانتریفیوژ چیست؟
فرآیند سانتریفیوژ را می توان برای جداسازی ذرات یا ماکرومولکول هایی مانند سلول ها، اجزای زیر سلولی، پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک به کار برد. ذرات با توجه به اندازه، شکل، چگالی، ویسکوزیته محیط و سرعت روتور از محلول جدا می شوند. روش های مختلف جداسازی را می توان با استفاده از سانتریفیوژ آزمایشگاهی انجام داد. کاربردهای اساسی شامل پلت کردن نمونه، جداسازی نمونه، ته نشینی و آماده سازی، و آزمایش خون/ادرار است.
سانتریفیوژ چگونه کار می کند؟
کار سانتریفیوژ را با چرخاندن نمونه های بارگذاری شده در روتور با سرعت بالا انجام می دهد. این فرآیند تحت یک فرآیند سانتریفیوژ قرار می گیرد که شامل استفاده از نیروی گریز از مرکز برای جداسازی ذرات یا ماکرومولکول ها می شود.
چگونه از سانتریفیوژ استفاده کنیم؟
کانون گریز از مرکز نیروی ظاهری مورد استفاده در سانتریفیوژ است که یک جسم در حال چرخش را از مرکز چرخش دور می کند. ماده داخل محلول از طریق عمل این نیرو به ته ظرف رسوب می کند.
آیا لازم است تمام سوراخ های روتور قبل از اجرا پر شود؟
در روتورهای با زاویه ثابت، اگر روتورها به طور کامل با هیچ یک از لوله ها/آداپتورها پر نشده باشند، تا زمانی که وزن نمونه ها برابر باشد و به صورت متقارن قرار گرفته باشند، قابل قبول است. اما در روتورهای سطل چرخشی لازم است که تمامی سطل ها/آداپتورها را در کریرها قرار داده و نمونه ها را به صورت مورب با وزن مساوی در سطل/آداپتور بارگذاری کنید.
چه زمانی باید از میکرو سانتریفیوژ یخچالی و/یا سانتریفیوژ رومیزی یخچالی استفاده کنم؟
سانتریفیوژ یخچالی بهترین کاربرد را برای کار با نمونه های حساس به دما مانند DNA، RNA، پروتئین و خون دارد.